Vizija & Vrednote

Vizija & Vrednote

 

Imamo vizijo, da bi v svetu obkroženem s tveganji moral obstajati nekdo, ki bi strankam svetoval, koliko je vredno njihovo tveganje in kako ekonomsko izvedljiv je njihov projekt. In ko rečemo, koliko je vredno tveganje in kako izvedljiv je projekt, s tem mislimo na vrednosti izražene v denarju in ne opisno, z besedami. Potovanje smo začeli s to idejo in danes smo zanesljiv partner, ki svojim strankam zagotavlja nenehno visoko kakovost storitev in jim nudi pomoč pri doseganju njihovih poslovnih ciljev.

Naš pristop in storitve so utemeljene na profesionalizmu in poslovni odličnosti, visokih etičnih standardih, visoki prilagodljivosti potrebam stranke, multidisciplinarnemu reševanju problemov in iskanju rešitev ter osredotočenosti na ustvarjanje visoke dodane vrednosti.

Zavedamo se, da je samo zelo zadovoljna stranka zagotovilo, da bomo postali vodilna družba na področju realnih opcij in infrastrukturnih JZP projektov.

Naša vizija

Imamo vizijo, da bi v svetu obkroženem s tveganji moral obstajati nekdo, ki bi strankam svetoval, koliko je vredno njihovo tveganje in kako ekonomsko izvedljiv je njihov projekt.

In ko rečemo, koliko je vredno tveganje in kako izvedljiv je projekt, s tem mislimo na vrednosti izražene v denarju in ne opisno, z besedami.

Družba ROC d.o.o.

Družba ROC d.o.o. je specializirana za vrednotenje realnih opcij, koncesij ter javnih spodbud v infrastrukturnih projektih javno-zasebnega partnerstva ter za vrednotenje in določanje meril za oceno ponudb na javnih razpisih.

Svojim strankam prinašamo najboljše iz teorije in prakse realnih opcij, javno-zasebnega partnerstva ter javnega naročanja, z namenom doseganja najbolj optimalnih rešitev.

Kontakt

ROC, d. o. o.
Zgornje Pirniče 86, 1215 Medvode
Slovenija
Spletna stran: https://www.ekonomske-analize.si
E-pošta: info@ekonomske-analize.si
Telefon: 04 620 62 60
GSM: 040 915 264