Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

 

Nahajate se na eni od spletnih strani družbe ROC d.o.o., ki so povezane z domeno www.ekonomske-analize.si  (Spletno mesto ROC). Vaš dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo urejajo ta splošna pravila kot tudi nekateri zakoni. Prosimo, da pogoje uporabe pazljivo preberete. Z vstopom na Spletno mesto ROC potrjujete, da ste s temi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh pogojev zavezujejo.

Ti pogoji uporabe veljajo za vse spletne strani, vključno z vsemi podstranmi in poddomenami, katerih izdajatelj je družba ROC d.o.o. in so povezane z domeno www.ekonomske-analize.si.

Namen Spletnega mesta ROC

Spletno mesto ROC je namenjeno informiranju zainteresirane javnosti. Družba ROC d.o.o. se trudi po najboljših močeh, da so prikazane vsebine resnične, točne in ažurne, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni resničnosti, točnosti in/ali ažurnosti. Vsi uporabniki uporabljajo Spletno mesto ROC na lastno odgovornost.

Omejitev odgovornosti

Družba ROC d.o.o. v nobenem primeru ne prevzema odgovornosti za kakršno koli neposredno, posredno, posledično ali kakršno koli drugo škodo, ki izhaja ali je v kakršni koli povezavi z uporabo ali delovanjem Spletnega mesta ROC.

Če ste s katerimkoli delom Spletnega mesta ROC ali s katerimi koli pogoji uporabe nezadovoljni, je vaše izključno in edino sredstvo, da Spletnega mesta ROC ne uporabljate več.

Zasebnost in piškotki

V kolikor nam boste poslali e-pošto s sporočilom, bomo uporabili vaš e-naslov in vsebino sporočila, da bomo lahko nanj odgovorili. Družba ROC d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke uporabljala v skladu z veljavno zakonodajo.

Spletno mesto ROC uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša. Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako lahko večino brskalnikov nastavite tako, da piškotkov ne sprejemajo.

Zaščita avtorskega dela

Spletno mesto ROC smete uporabljati le za osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, izdelkov ali storitev, ki so del Spletnega mesta ROC.

Vsa vsebina Spletnega mesta ROC je zaščiteno avtorsko delo družbe ROC d.o.o. in je njena izključna last. Vse pravice so pridržane.

Spreminjanje pogojev uporabe

Družba ROC d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja ali posodabljanja pogojev uporabe brez predhodnega obvestila in brez kakršnihkoli nadaljnjih obveznosti. Ob vsaki posodobitvi pogojev uporabe, bo spremenjen datum na dnu teh pogojev, pri čemer spremembe začnejo veljati od dneva objave dalje.

Pristojnost in uporaba prava

Sodišče v Ljubljani je izključno pristojno za razreševanje kakršnih koli sporov, ki bi bili povezani z uporabo Spletnega mesta ROC. Za razreševanje morebitnih sporov se bo uporabilo izključno pravo Republike Slovenije.

ROC d.o.o.

Škofja Loka, 1.12.2015

 

Naša vizija

Imamo vizijo, da bi v svetu obkroženem s tveganji moral obstajati nekdo, ki bi strankam svetoval, koliko je vredno njihovo tveganje in kako ekonomsko izvedljiv je njihov projekt.

In ko rečemo, koliko je vredno tveganje in kako izvedljiv je projekt, s tem mislimo na vrednosti izražene v denarju in ne opisno, z besedami.

Družba ROC d.o.o.

Družba ROC d.o.o. je specializirana za vrednotenje realnih opcij, koncesij ter javnih spodbud v infrastrukturnih projektih javno-zasebnega partnerstva ter za vrednotenje in določanje meril za oceno ponudb na javnih razpisih.

Svojim strankam prinašamo najboljše iz teorije in prakse realnih opcij, javno-zasebnega partnerstva ter javnega naročanja, z namenom doseganja najbolj optimalnih rešitev.

Kontakt

ROC, d. o. o.
Zgornje Pirniče 86, 1215 Medvode
Slovenija
Spletna stran: https://www.ekonomske-analize.si
E-pošta: info@ekonomske-analize.si
Telefon: 04 620 62 60
GSM: 040 915 264